Hentelager i Oslo

Her presenteres varer som er på hentelager i Oslo for omgående leveranse. Husk varene må bestilles over vår webshop her før de kan hentes i Oslo

Vi har kjørt en test med gjøre det mye lettere for våre radioamatør kunder hente varer i Oslo og dette fungerer nå helt ok så vi utvider nå  sortimentet på hentelager Oslo, husk varene må bestilles over vår webshop først, etter det får du hente adressen og alle detailjer, OBS ! dette må være iorden først da vi kan ikke pålegge samarbeids partnere i Oslo på hente lager drive betalings mottak, så bestiller du over hentelager Oslo, så får du raskt  beskjed fra oss når alt er klart. Det er kun mulig hente varer på hente lager Oslo når varene er bestillt og betalt over vår webshop. Vi får flere meldinger om ditt og datt men LES! Hente lager OSLO MÅ MÅ! Bestilles over vår webshop!

 

 

preload spinner

Her presenteres varer som er på hentelager i Oslo for omgående leveranse. Husk varene må bestilles over vår webshop her før de kan hentes i Oslo.

For og gjøre det lettere for våre kunder i Oslo området har vi her opprettet hentelager i Oslo der vi til og begynne med kun har ett begrenset utvalg av varer. Men vi har de mest viktige produktene her.Vi har valgt og utvide over hele Norge samt Svalbard.