Våre åpningstider

Vi er idag 24.05 stengt i vår butikk fra klokken 12.30 grunnet jobbinger på vårt kontor i Sverige. Alle varer som mottas over vår webshop effektueres fortløpende.  

Viktig melding til alle våre kunder.  Vi har problemer med vårt telefon system da vår leverandør av IP telefoni  IP LINK AS har trolig konka, de har ikke besvart noen av våre henvendelser på 3 uker og de besvarer ikke telefon henvendelser, Vi har derfor sagt opp vår avtale med dem og venter på nytt ip tlf system.  (Vi er ikke de eneste)  

Dere når oss hele tiden på email webshop@sitecom.no  

Så oppsummering, tlf henvendelser besvares på nummer  93895928 fra klokken 10 til klokken 20 alle av ukens 7 dager. Vi besvarer ikke sms på dette tlf nummer. Ønsker du sende oss beskjeder benytter du email webshop@sitecom.no

emailer til webshop@sitecom.no besvares fortløpende.

 

Alle webordre sendes ut fortløpende , vi pakker og sender ut varer hver  hverdag frem til klokken 16.

Du kan og bestille varer over vår webshop og velge henting på Geithusveien 11b, og vi åpner opp for deg etter avtale. (må avtales med oss på forhånd.)

Nettbutikken  Norworld i Norge holder åpent 24 timer. Alle dager.

Ønsker man hente varer bestilles dette over vår webshop og man velger henting på Geithus.

Husk henting må avtales slik at vi har folk tilstede når du kommer.

Henvendelser rettes til webshop@sitecom.no der vi svarer hver dag. 

 

  

Vi er på torsdag 21.12-23 og fredag 22.12-23 kun periodevis betjent i vår butikk. Derfor ønsker du hente varer i tidsrommet fra kl 10 til 15 må du sende oss en mail på webshop@sitecom.no og avtale om når du ønsker komme. Varen må være bestillt på forhånd over vår webshop.

Alle vanlige bestillinger som kommer inn over vår webshop pakkes fortløpende som vanlig og sendes ut hver hverdag med Post  Nord eller Bring.

Vi ønsker alle våre kunder en god jul og godt nytt år.

Hilsen Norworld

 

For Svenske kunder gå til vår Svenske webshop her: http://www.norworld.eu

For Denmark, Finland, Svalbard, and Worldwide go to our international website here: http://www.norworld.eu

Мы приветствуем и  клиентов из России и совершаем покупки в нашем российском интернет-магазине.

Мы отправляем в Россию напрямую из нашего филиала в Швеции. Посетите наш русский интернет-магазин здесь: http://www.norworld.eu