Personvern

Personvern

Sitecom tar personvernet på alvor og det er derfor viktig for oss at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern.

Personopplysninger er informasjon som kan identifisere deg som person, for eksempel en e-postadresse, gateadresse, telefonnummer eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

All behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven og EUs forordning for Personvern (GDPR) som omfatter innsamling, registrering, utlevering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

For å levere gode produkter og tjenester er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Vi behandler personopplysninger med det formål å oppfylle avtaler inngått med deg som kunde og i forbindelse med kundeadministrasjon.

Personopplysningene blir innhentet fra ulike kilder, som når du som kunde signerer en avtale med oss, kontakter oss, eller samtykker til å motta e-poster og bruker nettstedet vårt. For å sørge for en trygg og riktig saksbehandling henter vi inn følgende informasjon:

  • Navn

  • Adresse

  • Kontaktopplysninger som telefonnummer og/eller e-postadresse

  • Under har vi skissert opp tilfeller og steder der informasjon og opplysninger hentes, og hvilket formål det har.

Nettsider

Når du bruker nettstedet vårt samler vi inn informasjon som f.eks. hvilken nettleser og enhet du bruker, IP-adressen din og hvor du befinner deg. Denne informasjonen kan ikke identifisere deg som bruker da dataen blir brukt på et aggregert nivå.

E-post

Når du registrerer deg til å motta nyhetsbrev samtykker du til at vi kan holde deg oppdatert på våre produkter og tjenester, dele nyheter og invitere deg til relevante arrangementer. For at vi skal kunne forbedre innholdet i vår kommunikasjonen innhenter vi informasjon om hvordan du responderer på e-posten, for eksempel om e-posten blir åpnet og hvilke linker som er klikket på. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken “Meld meg av” i e-posten du mottar.

Hvordan behandler Sitecom AS dine opplysninger.

Sitecom AS behandler dine personopplysninger først og fremst i forbindelse med kundeadministrasjon og gjennomføring av de avtalene vi har inngått med deg som kunde.

Når du inngår en kundeavtale med Sitecom AS så samler vi inn opplysninger som navn, adresse, epost ,og telefon nummer samt din adresse for mottak av varene.

Hvem kan få tilgang til opplysningene dine?

For å kunne behandle dine ordre vil Sitecom sine medarbeidere ha tilgang til dine personopplysninger når det er nødvendig. I slike tilfeller vil det kun gis tilgang etter behov og etter de formål som er beskrevet. Alle Sitecom sine medarbeidere er bundet av taushetsplikt.

Sitecom AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre utenforstående tredjeparter.

Lagring og sletting av opplysningene

Sitecom AS beskytter dine personopplysninger i samsvar med EUs personverndirektiv og norsk lov. Det betyr at personopplysninger som behandles hos Sitecom AS er sikret ut fra bestemmelser om konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet.

Dine rettigheter

Rett til innsyn og retting av opplysninger

Du har til enhver tid rett til å be om innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg, samt å få vite innholdet og hvor vi har innhentet dine personopplysninger fra. Dersom personopplysningene er unøyaktige, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å be oss korrigere eller slette personopplysningene som vi besitter. Vi oppmuntrer deg til å gi oss beskjed dersom noen av personopplysningene dine er feil.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller kommentarer vedrørende personvernerklæringen, kan du kontakte oss på webshop@sitecom.no