Reklamasjon, garanti og salgsbetingelser

Reklamasjon og salgsbetingelser.

Om man bestiller en vare fra oss som privatperson og etterpå angrer seg gjelder full retur rett i 14 dager fra bestilling.

Angrerettskjema medfølger hver bestilling fra oss.

 

Viktig gjelder kun handel fra firmaer. Bestiller du varer fra oss som firma virksomhet gjelder ikke angre retten. Angre retten gjelder kun for privat personer.

Angrerettloven gjelder ikke for kjøp/avtaler mellom virksomheter. Selger gir ikke angrerett på leveranse av produkter, så fremt annet ikke er  skriftlig avtalt.

 

Garanti og reklamasjon:

Vi følger kjøpslovens betingelser på reklamasjoner, Reklamasjonsretten er 2år fra kjøps tidpunktet, om en vare er ment og vare lengre enn 2år er reklamasjonretten 5 år. Unntak er batteripakker der reklamasjonen er 12 mnd.

Ved garanti reklamasjon skal det medfølge faktura, samt en forklaring på feilen.

Reklamasjonen gjelder ikke der kunden selv har åpnet produktet/gjort inngrep i produktet, da bortfaller reklamasjonsretten.

Reklamasjon gjelder heller ikke varer som er skadet som følge av feil bruk, overspenning, rf i antennekabel, mistilpassede antenner, altså der produktet er beskadiget som følge av utenforliggende årsak. I disse tilfellene belastet man for service kostnader.

PÅ  HF / VHF amplifiere er det ingen garanti på utganger. I disse tilfellene belastes du som kunde for vårt arbeide , samt delekost for og skifte /service dette.

Ved garanti reklamasjon dekker vi fraktkostnadene tilbake til kunden. Kunden må selv sende oss, eller bringe varen til oss.

 

Angre rett:

OBS!  Ny angrerettlov 20 juni - 2014.  Forbrukernes rettigheter blir på flere punkter styrket, men vernet vil også bli svakere på noen punkter. 

Blant annet må  du som forbruker fra nå av betale for retur av varer ved bruk av angrerett . Dette er spesifisert her i våre salgsbetingelser. Når du som kunde bestiller varer må du krysse av for at du har lest og forstått våre betingelser, gjør du ikke det får du ikke fullført bestillingen. 

Om man ønsker returnere en vare så gjelder følgende:

1: varen må ikke være tatt i bruk.

2: varen må returneres i original ubeskadiget original emballasje med alle manualer, plastbeskyttelse mm som da den var ny i eske.

Varen må ej heller ikke sendes i bare originalemballasjen, varenes originalemballasje må pakkes slik vi gjør det, i annen emballasje for og unngå skader på originalemballasjen.

 

Ønsker du benyttet din angre rett må dette avtales med oss på forhånd.

 

1: Kunden betaler selv for kostnader med og returnere en vare , benytte sin 14 dagers retur rett.

2: Benytter man sin angrerett på 14 dager krediteres ikke våre fraktkostnader.

Våre fraktkostnader er våre fraktkostnader vi har for og sende varen til deg.

3: Returnerer du en vare belastes du også for vårt arbeide med pakking, klargjøring og lager retur av varen,

for tiden er dette gebyret kr 150.- inkl mva

4: Returvarer som sendes uten angre rettsavtale sendes i retur til kunde, mottas ikke av oss.

 

Bestillingsvarer:

Varer som spesialbestilles kan returneres innen 14 dager, men returnerer man en spesialbestilt vare belastes

man for våre fraktkostnader, pakking og klargjøring kr 150.- samt vi trekker fra 20% av varens pris eks mva.

 

Bestillingsvarer/kansellering.

Produkter som kan bestilles er merket med bestillingsvare. Om  du foretar en bestilling av bestillingsvare er leveringstiden 8 dager + transportiden fra oss og til deg.

Om annulerer / ønsker avbestille en bestillingsvare trekker vi deg 20% av varens pris, dette er fordi du da har bestillt et produkt vi ikke har som lagervare og som vi må bestille spesiellt til deg. Vi trekker da 20% av varens pris for og dekke våre eksta omkostninger ved denne bestillingen.

 

 

Frakt innen Norge.

Vi sender varer med Post Nord, Bring samt direktebil, samt ekspress over natt.

Vi foretar hjemlevering til flere lokasjoner, men enkelte lokasjoner kan vi ikke foreta hjemlevering til.

Enkelte lokasjoner kan vi eij heller foreta ekspress over natt.

 

Frakt til Svalbard:

Vi sender varer til følgende steder. 9170 og 9171 Longyearbyen.

Vi sender ikke varer til Bjørnøya, Hopen, Ny-Ålesund og Barentsburg.

 

Frakt utenfor Norge. Vi sender ikke varer utenfor Norge, bestill da over vår internasjonale webshop.

 

Returer uavhentede pakker.

Om du ikke henter din pakke så belaster vi deg for våre transport kostnader tur retur, + i tillegg 150.- kr. for pakking, klargjøring og lager retur av din vare.

 

Avbestilling:

Avbestiller du din vare etter vi har sendt den krediterer vi deg for varens kostnad, men  vi belaster deg for våre transport kostnader tur retur, samt et gebyr på 150.- kr. for pakking, klargjøring og lager retur av din vare.

 

Vi tar forbehold om feil i våre annonser, slikt som skrivefeil, feil priser, lagerantall,  mm.

 

Alle  ordre mottatt før klokken 12 på hverdager sendes ut samme dag såfremt de er på lager, alle ordre mottatt etter kl 12 sendes neste dag.

Alle ordre mottatt i helger sendes ut mandager.

 

Vi godtar kun bestillinger over vår webshop. Unntak er firma ordre, der godtar vi telefon og email bestillinger.

 

Om du foretar en bestilling over vår webshop og varen blir utsolgt slik at det oppstår vente tid på din vare, vil du fortsatt få varen til den pris varen lå inne med den dagen du foretok din bestilling. (Varen må være bestillt over vår webshop) Vi vil i slike tilfeller ta kontakt med deg direkte på mail eller tlf.